[pic=4_1232988369.jpg]Er viel iets recht te zetten na de nederlaag in Luik. Zonder de geschorste Laurent Andries startte ons eerste team met flitsend hockey en zette direct druk op Luik en na 4’38” wist Mike Wehrstedt de score al te openen na een assist van Vincent Morgan (1-0). De HYC trein denderde verder en alhoewel Bulldogs stevig weerwerk leverde en voor een mooie match zorgde, was het toch opnieuw Mike Wehrstedt die de score verdubbelde, ditmaal na een assist van Craig Foster en Jim Kehoe (2-0 op 6’42”). Weer twee minuten later mikte Jens Engelen zijn shot naast de Luikse goalie na een pass van de schitterend spelende Craig Foster (3-0 op 8’15”). Luik kon hier niets tegenover plaatsen.Het scoreverloop van de tweede periode verliep evenwichtiger. Hoewel we sterk uit de kleedkamer kwamen en opnieuw Mike Wehrstedt de score op 4-0 bracht na 1’40” (Assist Vincent Morgan en Craig Foster), scoorde Luik amper een minuut later hun eerste doelpunt (4-1 op 2’34”). Beide ploegen bleven in evenwicht tot op 14’39” toen Vincent Morgan de 5-1 op de bordjes zette na een samenspel met Craig Foster en Jim Kehoe.De derde periode was meer van hetzelfde en weeral Mike Wehrstedt bracht de score op 6-1 op 3’35” na een assist van Craig Foster en Vincent Morgan. Bulldogs kon milderen op 4’31” tot 6-2. Er stonden nog lijnen op het ijs en die speelden een verdienstelijke rol. Op 9’26” scoorde Nick Van Orshaegen zijn eerste doelpunt van het seizoen na een prachtig samenspel met Dries Leirs en Joep Vercammen: HYC jonkies boven! De eerste lijn besloot echter dat het nog niet genoeg was en een subliem spelende Craig Foster werd beloond met een doelpunt op 9’58” na een pass van Mike Wehrstedt (8-2) en een minuut later was aangever voor de tweede doelpunt van Vincent Morgan (9-2 op 10’58”). Bulldogs kon nog één tegenactie verzilveren en de eindstand vastleggen (9-3 op 19’11”).Periode1: 3-0Periode2: 2-1Periode3: 4-2Eindstand: 9-3[i]Foto's: Kurt Tops[/i][pic=4_1232988404.jpg][pic=4_1232988388.jpg][pic=4_1232988346.jpg][pic=4_1232988315.jpg]